Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Billig lån – Find de bedste steder hvor du kan få et billig lån

Findes det virkelig, spørger du nok dig selv?  Kan de to ord, billig og lån, virkelig forenes eller er de hinandens finansielle modpoler? Et er i hvert fald sikkert, det er ikke tit man i forbindelse med optagelsen af et lån ligefrem taler om hvor billigt det er, men ikke desto mindre er billig lån alligevel blevet et begreb man oftere og oftere støder på når man bevæger sig  rundt i den finansielle låne-verden.

Hvad er billig lån?

Et billig lån kan vel bedst beskrives som et lån til en rimelig rente og under ordnede og rimelige vilkår. Hvad dette mere præcist dækker over, bliver let blive meget diffust og afhænger i meget høj grad af  øjnene der ser. Begrebet billig lån ses tit anvendt i forbindelse med de stadigt mere populære kviklån og små forbrugslån, hvor man på ganske få minutter kan ansøge online og allerede dagen efter kan disponere over det lånte beløb – forudsat man bliver godkendt naturligvis.

Fordele og ulemper ved billig lån

Fordelene er mange og umiddelbart nemme at få øje på. For det første er det en hurtig og nem måde at låne penge på. Fra man søger, til man har pengene i hånden, går der typisk ikke mere end en dag og man skal tilmed ikke stille nogen sikkerhed for lånet. At man ikke skal stille sikkerhed, skal ses i lyset af det ofte lave beløb der udlånes. En anden fordel ved denne type lån er ved uventede udgifter såsom tandlægeregning eller lignende – her kan et billig lån ofte være en nem, hurtig og fornuftig løsning.

Ulempen ved et billig lån kan dog være at det er for nemt at optage. For nemt forstået på den måde at man måske bliver fristet til at låne over evne. Derfor er vigtigt at huske på at denne type lån typisk skal tilbagebetales i løbet af 30 eller 60 dage. Det er derfor vigtigt at man er realistisk og tænker ordentligt over, om ens nuværende økonomiske situation nu også er i en forfatning hvor man er i stand til at tilbagebetale det lånte beløb rettidigt.

Hvor finder jeg det bedste billige lån?

Når du skal låne penge gælder det, som i mange af livets andre aspekter, om at tænke sig om og undersøge mulighederne på markedet ordentlig inden lånet optages. Det er derfor vigtigt at man som låntager ser på flere mulige låne-muligheder og sammenligner disse alternativer. Kun på denne måde sikrer man sig at det lån man ender op med nu også er et billig lån. En god tommelfingerregel er altid at sammenligne ÅOP på de forskellige udbyderes lån, da dette fortæller om de årlige omkostninger i procent og hvad det reelt koster at låne penge.

Læs mere om billige lån her:

SMS lån

Kviklån

Minilån