Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Forbrugslån – Få styr på de mange typer af forbrugslån

De fleste mennesker vil i løbet af deres liv, op til flere gange, få brug for at tage et forbrugslån. Et forbrugslån er et vidt begreb, men, i al sin enkelhed, er det et lån til at dække ens forbrug, hvad det så end måtte dække over.

Der er mange måder at tage et forbrugslån på, og vi vil ikke fortælle dig, hvilken en vi synes er den rigtige. Men er det ikke rigtigt, at vi i dagligdagen ofte bare mangler et lille beløb til at klare dagen og vejen, måske med kort varsel? I den situation kan det synes unødvendigt at tage et større lån, som dermed tager længere tid at betale tilbage. Og hvis man i forvejen ikke har for mange penge at gøre godt med, så er det nok ikke lige en masse renter på ens afbetalinger, man har brug for.

Det, vi kan gøre for dig, er, at anbefale en langt bedre løsning til dit forbrugslån, end du har været vant til. Hvorfor ikke udnytte din hårdt betalte mobiltelefon til at låne penge til at dække dit forbrug over SMS? Et såkaldt SMS-lån. At tage et mindre lån over SMS retter op på de ulemper, der ellers kan være ved at låne penge. Der er tre store fordele ved at låne penge via SMS:

1. Du slipper for at forklare, hvad forbrugslånet skal bruges til

Der er ikke nogen bankrådgiver, som du skal forsvare dit lån over for. Hvad du skal bruge dit forbrugslån til, vedrører jo også i bund og grund kun dig selv.

2. Du sparer tid

Du kan altid ansøge om lån til at dække dit forbrug over SMS, og dermed slipper du for at træffe aftale med din bank og bruge tid på at tage ned i din bank. 

3. Du betaler hurtigt tilbage, og slipper for høj rente

Typisk har du en måned til at betale dit forbrugslån, og du kommer ikke til at klage over renten, for der kræves ikke mere af dig, end hvad rimeligt er.

At låne penge gennem et lån til forbrug er nemt, hurtigt og frem for alt billigt. Du er herre over hvor mange penge, du vil låne, alt efter, hvor meget du forventer at skulle bruge på dit forbrug. Faktisk kan du låne op til 6000 kr. til eget forbrug ved at oprette et lån over SMS! Spørgsmålet er nu, hvilken låneudbyder af forbrugslån over SMS, du skal vælge. Igen kan vi ikke fortælle dig, hvad vi synes du skal gøre, men vi kan, ud fra vores ekspertise, give dig en anbefaling med på vejen. Det er dig selv, der er herre over, hvordan du vil låne penge til at dække dit forbrug.

Du kan også læse mere om at dække forbrug via SMS lån hér:

Lån 3000

Mikrolån

Pengelån