Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Hurtig lån – Få styr på de mange former for hurtige lån

At tage et lån er bestemt ikke normalt noget, som man forbinder med en proces, der tager kort tid. Først skal man ned til sin kreditforening, tale med en rådgiver, have godkendt sit lån, og først derefter kan man så få sine penge. Det er ikke fordi, vi skal få det til at fremstå som besværligt at tage et lån hos en kreditforening, og ofte er det jo nødvendigt, især hvis lånet skal bruges på noget ‘stort’. Hos nogle låneudbydere kan man dog tage mindre lån, hvor man ikke skal stille sikkerhed, og på den måde kan man spare både tid og kræfter. Der er dog en endnu hurtigere og nemmere måde at tage små lån på.

Det hurtigste lån på markedet har fået navn derefter. Oftest kaldes det et kviklån, altså et kvikt (hurtigt) lån.

Et kviklån  eller et hurtig lån er til dels hurtigt, fordi det er på et småt beløb og kan lånes uden at stille sikkerhed, men sådan et hurtigt lån kunne man jo også få oprettet hos en normal kreditforening?

Den vigtigste grund til at et hurtig lån stikker fra sine konkurrenter er, at man kan ansøge om det via. enten sin computer eller sin mobiltelefon, over henholdsvis internettet eller SMS. Vi vil især fokusere på det sidste, fordi vi i langt de fleste tilfælde har vores mobiltelefon på os lige meget, hvor vi er, hvilket jo sikrer, at det kan blive til et hurtigt lån, når vi har brug for det.

Et kvik lån kan variere i størrelse alt efter udbyderen, men først og fremmest efter, hvad du, som låner, har lyst til at låne, for det er selvfølgelig helt op til dig. Når du tager et hurtig lån over SMS, får du stadig service af professionelle folk, men du slipper for en samtale og en tur hos kreditforeningen, begge dele ting som i bund og grund er ligegyldige, når det gælder små lån. Det, der tæller er, at du får svar på din ansøgning om et hurtigt lån hurtigst muligt, at du får dine penge, og at du forpligter dig til at betale dem tilbage inden for en rimelig periode.

Hurtig lån over SMS giver altså de optimale betingelser for et hurtigt lån, betingelser som alle andre lånetyper ikke kan give dig. Har du måske hørt om andre måder at låne på, hvor du har pengene til rådighed allerede en bankdag efter? Det har vi heller ikke. Derfor er hurtig lånet opfundet, for at tilfredsstille dig som låner, så du hurtigst muligt har dine penge på hånden.

Nu hvor du har lært om, hvordan du kan tage et hurtigt lån, er du velkommen til at læse mere om kvik- og SMS lån her på siden.

Læs mere om SMS lån og hurtig lån her:

SMS lån

Kviklån

Minilån