Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Lån 2000 kr. – Bliv klogere på fordelene ved et lån på 2000 kroner

Måske tænker du, at det er dumt at låne 2000 kr. Al sund fornuft siger dig, at et pengelån på 2000 kr. slet ikke er nok, hvis man endelig skal ud og låne penge, og at det desuden ikke kan betale sig i forhold til, hvad man skal betale i rente.

Lad os tage én fordom ad gangen.

Det er klart, at fordommen om, at lån på 2000 kr. ikke er nok til noget, kommer ud af, at man tror, det er dyrt. For hvis vi er helt ærlige, kan vi nemt komme i en situation, hvor vi har brug for 2000 kr. mere eller mindre akut. Det optimale af et lån på 2000 kr. ville derfor være, at man kunne ansøge om det hurtigt og mest belejligt for en selv. Desuden ville man ønske, at man så hurtigt, som overhovedet muligt, kunne se de 2000 kr. stå på ens bankkonto, så man kunne bruge sit pengelån. Er der lån, som opfylder disse betingelser?

Det er rigtigt, at det, under normale omstændigheder, er dyrt at tage små lån. Det afhænger naturligvis af udbyderen af lånet, og hos nogle udbydere også af tilbagebetalingsperioden, for jo længere dén er, desto mere betaler man i rente.

Vi vil dog tage udgangspunkt i en udbyder, som kan tilbyde et lån på 2000 kr., som ikke er dyrt i rente og oprettelse. Hvad ville det kræve af lånet? Det ville kræve, at der ikke var meget personlig betjening involveret i ansøgningen og godkendelsen af lånet. Samtidig ville det kræve, at man, når man lånte de 2000 kr., forpligtede sig til at betale dem hurtigt tilbage. Er der lån som opfylder de betingelser?

Det er to gode spørgsmål til to velbegrundede fordomme, men faktisk er svaret på begge spørgsmål: JA.

For der er én type lån, der opfylder de betingelser, vi har været inde på, nemlig et SMS lån. Et SMS lån ansøges og godkendes via. SMS over din mobiltelefon. Altså skal du ikke bruge tid på at booke en personlig samtale med en rådgiver og forklare omkring, hvad dit lån skal bruges til. Derfor er det billigt at oprette. Desuden får du hurtigt svar, og godkendelse samme dag, hvilket gør, at du kan have dit lån på 2000 kr. til rådighed på din konto allerede 1 bankdag efter ansøgningen!

Sidst, men ikke mindst, forpligter du dig til at betale lånet tilbage på 30 dage, hvilket er ret kort tid, men alligevel lang nok tid til, at du kan nå at få løn inden for perioden, og dermed betale lånet tilbage rettidigt. Lyder det ikke godt?

Der er naturligvis flere om udbuddet af SMS lån, og det er ikke dem alle, der lige godt opfylder de betingelser, vi har behandlet her. Når vi skriver, at SMS lån kan opfylde de betingelser for at låne 2000 kr., så er det fordi vi tænker på én bestemt udbyder.