Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Lån 500 kroner – Find de bedste steder at låne 500 kr.

For mange vil 500 kr. måske virke som om forholdsvis lille beløb i forhold til, hvad vi hver måned bruger på faste udgifter, mad, transport, fritid mm. Derfor ville nogle måske sige, at et lån på 500 kr. er latterligt lidt, og at det ikke kan betale sig.

Prøv at tænke over følgende: Det er sidst på måneden, det er torsdag, og du aftaler med nogle af dine venner, at I skal i byen fredag. Du glæder dig rigtig meget. Så tjekker du din konto for at se hvor mange penge, du har et gøre godt med. Til din store overraskelse finder du ud af, at du næsten ikke har flere penge tilbage. Hvad gør du?

Du kan ikke nå ned i banken, inden den lukker. Du gider ikke spørge dine venner eller forældre om et lån. Lige i den situation virker et lån på 500 kr. ikke som nogen dårlig idé, hvis bare du kunne nå at få pengene til, du skulle bruge dem dagen efter.

Faktisk er der kun én måde at låne 500 kr. med så kort varsel. Du kan låne 500 kr. ved at skynde dig at finde din mobiltelefon frem, og tage et forbrugslån over SMS! Det er den mest effektive måde at tage et hurtigt lån på. Du sender en SMS, hvor du skriver at du vil låne 500 kr., og så sender du dine personlige oplysninger med i SMS’en. Herefter skulle du gerne få hurtigt svar, og have dine penge på din bankkonto dagen efter. Din fredag er reddet!

“Men er det ikke dyrt?” tænker du så måske. Nej, det er det faktisk ikke. Nogle låneudbydere tilbyder SMS lån på f.eks. 500 kr. med en meget lav rente, typisk med en tilbagebetalingsperiode på 15 dage, hvilket er smart, eftersom du til den tid vil have fået din løn og derfor har styr på din økonomi igen på egen hånd.

Som en ekstra bonus tilbyder nogle udbydere, at du kan låne 500 kr. rente- og gebyrfrit første gang! Det er altså den mest fordelagtige måde at tage et forbrugslån på overhovedet. Der er ikke nogen grund til at låne 500 kr. på andre måder, for andre hurtige lån er simpelthen ikke så hurtige som et SMS lån. Og andre billige lån er bare ikke billigere end SMS lån.

Ang. udbydere, der tilbyder et førstegangslån på 500 kr. rente- og gebyrfrit, tænker vi faktisk på én bestemt.