Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Lån penge – Bliv klogere på forbrugslån og det at låne penge

Behovet for at låne penge kan opstå pludseligt, især, hvis der er tale om et mindre løb, eller det kan være en udgift, man længe har forudsagt ville kræve et større lån af penge. Hvis det nu f.eks. drejer sig om vedligeholdelse af hus, en ny bil eller andre dyrere forbrugslån, så går man højst sandsynligt til sin bank eller en anden større kreditforening for at oprette et boliglån, flexlån osv.

Fælles for gængse lån er, at de ofte at man tilsidesætter en del tid til at gå ned i banken, tale med en rådgiver, skrive under på en masse papirer, og sidst, men ikke mindst, en ordentlig bunke renter. Der er dog ingen grund til at gå hele den trædemølle igennem hvis du bare har brug for at låne penge i et mindre omfang, og hvis du ved at du kan betale dem hurtigt tilbage. Vi tør faktisk godt love  dig, at der er en nemmere måde.

Lån penge via SMS

Løsningen er, at du låner dine penge ved at oprette et SMS lån. Et SMS forbrugslån kan være af typen kviklån, dvs. det er ligetil, og det går hurtigt at oprette et lån af penge . Ligetil fordi du bestiller det over SMS vha. din mobiltelefon, og hurtigt fordi du lynhurtigt godkender lånet, også over din mobiltelefon, og får pengene til disposition på din konto. Du kan også bestille et kviklån over internettet, hvilket jo også er smart, fordi mange mobiltelefoner i dag kan gå på nettet overalt. Alt i alt er det bare lige til at gå til med at låne penge fra sin mobiltelefon.

Et SMS lån er også et mikrolån, hvilket vil sige at du låner et mindre beløb, typisk på mellem 500 og 4000 kr. Derefter betaler du dit pengelån relativt hurtigt tilbage, typisk indenfor en måneds tid. Det er en nem måde at foretage et forbrugslån, fordi det ikke kræver meget planlægning fra din side at vide, hvornår du igen får løn på kontoen, og så kan betale lånet tilbage. Og den korte tilbagebetalingsperiode kombineret med det lave beløb gør, at din rente bliver langt lavere end du er vant til. Nej, der er ikke noget skrevet med småt, og ja, det er så nemt som det lyder!