Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Mikrolån – Få et indblik over alle fordelene ved et mikrolån

På et og andet tidspunkt vil alle komme til at stå i en situation, hvor de får brug for at låne penge, hvad enten det er mange eller få. Måske kender du det selv. Man overvejer, om man skal spørge nogle af sine venner, eller måske sine forældre til hjælp. Det kan godt være rigtig pinligt. Hvis det er større pengelån, der er tale om, så går man nok til sit bank eller en anden kreditforening. Det gider man dog ikke altid, hvis man har brug for hurtigt at låne penge i et mindre omfang.

Heldigvis er der en løsning på den situation, som er langt mere komfortabel og ligetil. Du kan nemlig bare tage et mikrolån!

Et mikrolån, også kaldet minilån, er ikke mikro pga. de fordele du får ud af det. Det hedder derimod sådan, fordi det er et lån i mikro størrelse, altså et lavt beløb. Hvis det var helt rigtigt kunne det faktisk også hedde et maxilån, for der er flere grunde til, at et lån som dette er en fordelagtig måde at tage et pengelån på.

Et mikrolån er som sagt et mindre lån. Dermed er det hurtigt at betale tilbage. Samtidig er renten på disse lån utroligt lav. Men det bedste ved det hele er, at du ikke behøver gå nogen steder for at ansøge om denne slags lån. Hvordan kan det være?

Svaret er simpelt: Du ansøger om et mikrolån ved at sende en SMS via. din mobiltelefon! Det foregår sådan, at du indsender et beløb på 500 kr. – 6000 kr. til låneudbyderen sammen med dine personlige oplysninger, venter lidt, modtager din godkendelse, og allerede dagen efter har du penge på din konto igen. Der er ikke nogen, der kommer og spørger dig om, hvad penge skal bruges til. Det styrer du fuldstændig selv, helt som det skal være.

Et mikrolån er altså et pengelån over SMS.

Hvis du nu står og har brug for at ansøge om et mikrolån nu, hvad kan du så gøre?  Du kan følge vores anbefaling, som vi giver ud fra, hvad der giver dig de bedste fordele som låner. Når alt kommer til alt, ønsker vi alle sammen at få mest muligt ud af vores penge.

Du kan også læse mere om pengelån over SMS hér:

Minilån

Pengelån

Små lån