Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Minilån – Vi guider dig til de bedste minilån i Danmark

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Tag for eksempel Apples banebrydende iPod Mini, de stilrene Minipod højtalere mf. Faktisk kan du få råd til begge dele hurtigere end du tror – du kan nemlig ansøge om et mini lån!

Et minilån er ganske simpelt et lille lån, og med det mener vi et pengelån på et lavt beløb. Og vi tør godt love dig på forhånd, at et sådan lån ligesom sine ‘mini-søskende’ er både komfortabelt og enkelt.

Måske tænker du på, hvad et minilån mere specifikt går ud på. Det går ud på, at du ansøger om et lån på et mindre beløb, betaler det hurtigt tilbage, og undgår høje renter. Ja, vi ved godt det lyder lidt for godt til at være sandt, men det er det ikke. Faktum er faktisk, at antallet af låneudbydere, der kan tilbyde dig et minilån er steget markant. Det er således et relativt nyt marked, og det skyldes, at det især er i de senere år, at mobiltelefonen er gået hen og blevet allemandseje. Hvordan hænger de to ting sammen?

Svaret er igen ligetil: Du ansøger om et lille lån ved at skrive dine oplysninger ind i en SMS og sende den til udbyderen! Et minilån er altså ikke blot mini på grund af beløbet du låner, det er også mini på grund af den tid og indsats, det kræver af dig for at ansøge om det, og ikke mindst den tid, der går før du har dine penge til rådighed. Med et lån via mobiltelefonen har det aldrig været hurtigere og nemmere at låne penge!

Vi har nu belært dig om de grundlæggende ting vedrørende minilån, men forhåbentlig har du fået lyst til at høre nærmere omkring de praktiske vilkår, priser, og ikke mindst finde den rigtige udbyder af et sådan lån. Derfor vil vi give dig en mulighed med på vejen, og så håber vi, at du får glæde af alle dine fremtidige små lån!

Læs mere om minilån hér på siden:

SMS lån

Lån penge

Små lån