Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Pengelån – Bliv klogere på de mange måder du kan tage et pengelån

Der er mange måder at låne penge på. Alt efter hvor mange penge man vil låne, stiger tilbagebetalingsperioden som oftest også, og dermed kommer der en større rente på lånet.    Men står du og skal bruge pengene med det samme, eller i hvertfald snart, så er der ikke nogen grund til at bruge tid på at tage et lån hos en kreditforening, som man ellers normalt gør. Hvorfor ikke? Svaret er simpelt: Du kan gøre det meget hurtigere, og med en meget lavere rente. Hvordan? Ved at ansøge om et pengelån over SMS!

Det er ikke alle kreditforeninger, der udbyder pengelån over SMS, men der er også et stigende antal der gør (Nederst på siden er der et link til én af dem). Dette skyldes, at folk kan risikere at stå uden penge på lommen i en situation, hvor de har mere eller mindre desperat brug for dem. Måske sker det også tit for dig, og det er netop dér, at lån over SMS kan redde dig.

Du ansøger simpelthen om lånet via. din mobiltelefon, får hurtigt svar, og inden længe er der penge til disposition på din konto. Lyder det nemt? Det er det også! Faktisk er det rimelig at sige, at alle med en mobiltelefon uden problemer kan bruge den til at låne penge, for alle mobiltelefoner, uden undtagelser, kan sende SMS’er.

SMS lån er ofte baseret på såkaldte minilån, nemlig et lån på et mindre beløb, som du hurtigt betaler tilbage. Det er småt, det er nemt, og det er hurtigt – og renten er minimal.

Vi håber på, at vi har overbevist dig. Ligesom tusindvis af andre danskere har du mulighed for at tage et pengelån over SMS allerede i dag!

 

Læs mere om pengelån og at låne penge på følgende sider:

Lån penge

Lån 500, Lån 1000, Lån 2000, Lån 3000, Lån 4000

Minilån