Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

SMS pengelån – tag hurtigt og nemt et pengelån via SMS

SMS pengelån er en hurtig og nem måde at låne penge på. Som navnet antyder, så er det et pengelån, som man ansøger om via SMS, hvilket gør det meget let at oprette. Alle har i dag en mobil, så nu kan man ansøge om lån, selv når man er på ferie og man mangler nogle penge.

Fornuftige mennesker tager lån, når de har brug for penge, hvis de ved, at de er i stand til at betale det hele tilbage inden for den bestemte tidsfrist.

Hvad er et SMS pengelån?

Et SMS pengelån er et lille hurtigt lån, som man let kan bestille, når man har brug for det. Står du i en akut situation, hvor du inderligt har brug for penge, så er et SMS pengelån løsningen. Et scenarie kunne være: Du er på vej over for at besøge din familie på Bornholm. Du havde lovet at tage en gave med, men den finder du ud af, at du har glemt, da du sidder på færgen. Grib mobilen og tag et hurtigt SMS pengelån, så du kan få købt en ny gave.

Hvordan får jeg et SMS pengelån?

Det er rimelig nemt og ligetil at få fat i et SMS pengelån. Det ligger nærmest i ordet. Du kan uden problemer ansøge om et SMS pengelån, så du hurtigt kan få penge til rådighed. Du skal bare tage fat i din mobiltelefon og sende en besked med det beløb, du ønsker at låne. Et lån kan være på mellem 500kr og 4000kr.

Hvilke krav er der til et SMS pengelån?

For at du kan ansøge om et SMS pengelån, skal du minimum være 21 år og stå i folkeregisteret. Der findes dog nogle steder, hvor alderskravet er minimum 20 år. Det varierer meget fra firma til firma.

Det er normalt, at et SMS pengelån skal betales tilbage, som alle andre lån, hvis man vil undgå ekstra omkostninger. Forskellen på større lån og et hurtigt lån er tidsfristen. Da disse hurtige lån ofte ikke er på så høje beløb, skal de selvfølgelig også betales tilbage hurtigere over kortere perioder på normalt 30 dage.