Umiddelbart er ‘online’ og ‘lån’ ikke to ord vi normalt ser sat ved siden af hinanden. Alligevel er det yderst relevant at sætte dem sammen... Læs mere »

Du kender måske talemåden: “Småt er godt”. Det er i mange tilfælde sandt. Når noget er småt, eller ‘mini’, så er det som regel forbundet med komfort og enkelhed. Læs mere »

Forestil dig følgende scenarie: Du og din kæreste har årsdag. Du ved, at du bør invitere hende ud. Du ved præcis, hvordan hun vil have det, og du kan forestille dig, hvor skøn en aften, I kunne få Læs mere »

Denne side har til formål at hjælpe dig frem til den, for dig, bedste måde at låne eksempelvis 4000 kr., men i princippet kan du bruge de råd, du får her til at låne penge på alle beløb til og med 6000 kr. Læs mere »

Kviklån – Bliv klogere på alle fordelene ved kviklån

Kviklån er et relativt nyt begreb, som er fulgt med internettet og mobiltelefonens gennembrud. Denne tekst vil besvare nogle af de spørgsmål, som dukker op i forbindelse med dette begreb.

Hvad er et kviklån?

Kvik betyder naturligvis ‘hurtigt’, og lån, kan vi vist også alle nikke genkendende til. Et lån af denne type er således et hurtigt penge- eller forbrugslån i den forstand, at der går meget kort tid fra man ansøger om et kviklån, til man har pengene til sin disposition.

Hvad er fordelene ved et kviklån?

Et lån kan oprettes gennem en ansøgning hos en udbyder på tre måder: Ansøgning via. din mobiltelefon over SMS, ansøgning via. din mobiltelefon over internettet, eller ansøgning over internettet fra din computer. Ved alle tre måder er der tale om, at du ansøger om et såkaldt mikrolån, altså et lavt beløb, som du betaler hurtigt tilbage. Desuden har de tre nævnte måder at oprette et kviklån på én vigtig ting til fælles: De er alle tre lige ved hånden, når du får brug for et mindre lån. Du kan altså stort set altid ansøge om et kviklån, og hvis du finder den rigtige udbyder med den rigtige service, kan du også forvente at få et hurtigt svar, og du har som regel dit pengelån til disposition på din konto allerede dagen efter!

Er det dyrt at oprette et kviklån?

Nej, det er ikke dyrt at hverken ansøge eller at oprette denne type forbrugslån. Det er netop skabt til dem, som ikke vil gå på kompromis med f.eks. et lån på et højt beløb, et lån som tager lang tid at få godkendt eller et lån som tager lang tid at betale, med en masse i rente til følge. Ligesom du får gennemført dit lån hurtigt, får du det også betalt hurtigt tilbage, netop fordi det er et mikrolån, altså et lån på et lavt beløb. Det er med andre ord både fordelagtigt, overskueligt og behageligt at oprette et mikrolån.

Hvor kan jeg læse mere om kviklån, og hvilken udbyder skal jeg vælge?

Du kan læse mere om mikrolån her på sms-lån.dk ved at følge de links, vi henviser til nedenfor. Hvis du har brug for at låne penge hurtigt, så læs mere om, hvordan du kan ansøge om et hurtigt lån allerede i dag!

Læs mere om kviklån her:

Hurtig lån

Mikrolån

Lån 1000